3216890219

0

Mijn winkelmandje

Maak een
afspraak

Gratis afhalen
in de winkel

Gratis afhalen in de winkel

Welkom bij Optiekhuis Vleeracker in Kessel-Lo, Leuven!

Monturen van klassiek tot trendy, van sober tot eigenzinning, van betaalbaar tot exclusief, voor jong en oud: je vindt het bij ons. Onze 3 peilers: mode, kwaliteit en service. Wij hebben één en al oog voor jou! De technologie in de optiekwereld evolueert razendsnel. Als gediplomeerd opticien-optometrist en erkend Varilux expert houden wij de vinger aan de pols zodat jij steeds de klaarste kijk hebt.

Dankzij moderne technologie en nieuwe materialen zijn er nu contactlenzen voor iedereen. Kinderen en tieners beginnen er steeds eerder mee en veertigplussers schakelen over op multifocale lenzen waarmee ze veraf én dichtbij goed kunnen zien. Wij zorgen ervoor dat u op een professionele manier wegwijs wordt gemaakt in deze wereld met uitsluitend één doel: zorgen dat u een leve lang probleemloos contactlenzen kunt dragen.

Hier staat dan ook de gezondheid, service, kwaliteit en advies op de eerste plaats. Contactlenzen zijn meer dan een product dat u zomaar op het internet of uit een rek kiest en kijkt wat het geeft.